Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Hoţi, au plecat cu o sumă considerabilă de bani, dar şi cu o armă

0 1.538

Trei bărbaţi au fost identificaţi ca şi fiind făptaşii unui furt comis pe iraza unei localităţi bistriţene. Aceştia au plecat cu peste 6000 de euro şi peste 35 de mii de lei. De asemenea, au făcut dispărut şi un pistol cu aer comprimat.

Poliția a fost sesizată, la data 12 noiembrie, de către o femeie, de 43 de ani, din Rodna cu privire la faptul că i s-a sfurat din locuință o sumă importantă de bani și un pistol cu aer comprimat.

Astfel cei de la Serviciului de Investigații Criminale au identificat şi prins trei bărbați, bănuiți de comiterea faptei. Doi dintre aceștia, ambii din Rodna, de 31 de ani, respectiv 37 de ani, au fost depistați de polițiști pe raza municipiului Bistrița. Cel de-al treilea, un bărbat, de 50 de ani, din județul Suceava a fost depistat pe raza orașului Vatra Dornei.

Prejudiciul a fost recuperat integral, respectiv suma de 6420 euro și 38.300 lei, precum și un pistol cu aer comprimat, deținut legal. La acțiune au participat polițiști din cadrul Serviciului Acțiuni Speciale, Serviciului Criminalistic, al secțiilor de poliție 7, 6 și 2, precum și din cadrul Poliției Municipiului Bistrița.

Cercetările continuă de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și nerespectarea regimului armelor și munițiilor, urmând a fi dispuse măsurile legale prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Năsăud.


Descoperă mai multe la Someșeanul.ro

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More