Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Hoți care dau de furcă polițiștilor

0 331

O persoană a fost reținută pentru furt de carburant, iar un tânăr este bănuit de furt calificat. Prejudiciul creat trece de 2.000 de lei.

Polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sîngeorz-Băi au identificat, la data de 23 ianuarie a.c., un bărbat, de 43 ani, din Rodna, bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat.

Persoana este cercetată pentru faptul că, la data de 21 octombrie 2016 ar fi sustras 120 litri de carburant din rezervoarele unui utilaj, aparținând unei societăți comerciale de pe raza localității Anieș, cauzând un prejudiciu în valoare de aproximativ 650 lei.

Prejudiciul cauzat a fost recuperat în totalitate de polițiști. Cercetările continuă de Secția 7 Poliție Rurală Sîngeorz-Băi, sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

De asemenea, la aceeași dată, în urma cercetărilor efectuate într-un dosar penal, privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat, faptă înregistrată inițial cu autor necunoscut, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sîngeorz-Băi au identificat un tânăr, de 19 ani, din Feldru, bănuit de comiterea faptei.

Acesta este cercetat pentru faptul că, la data de 20 ianuarie a.c., ar fi sustras un telefon mobil dintr-un bar de pe raza comunei Ilva Mică, cauzând un prejudiciu de aproximativ 1600 lei. Telefonul mobil sustras a fost recuperat de polițiști și restituit persoanei păgubite.

 

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More