Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Hoți cu experiență arestați în urma unor percheziții domiciliare

0 164

Doi tineri au fost arestați pentru 30 de zile pentru multiple furturi de pe raza unei localități maramureșene.

Doi tineri din Poienile de sub Munte, au fost depistaţi de poliţişti şi arestaţi preventiv pentru 30 de zile, după ce au sustras sume importante de bani dintr-o farmacie din aceeași localitate.  S-a dovedit că aceștia sunt „calificaţi” în mai multe furturi. Poliţiştii de investigaţii criminale au descoperit că aceştia aveau preocupări infracţionale mai ample decât s-a părut la o primă cercetare.

Astfel, până în acest moment s-a scos la iveală că cei doi tineri ar fi furat bani şi bunuri din mai multe imobile cum ar fi locuinţe, societăţi comerciale şi unităţi administrative, toate situate pe raza comunei Poienile de sub Munte.

În acest mod, ieri, 25 octombrie, poliţiştii au pus în executare două mandate de percheziţie domiciliară, la locuinţele celor doi. În locuinţele acestora au fost descoperite sume importante de bani, mai multe bunuri electronice, produse alimentare, băuturi alcoolice precum şi altele, provenite din activitatea infracţională.

Ca urmare a activităţilor desfăşurate, poliţiştii au reuşit recuperarea în proporţie de 90% a sumelor de bani sustrase din farmacie. Celelate bunuri găsite au fost ridicate de poliţişti şi urmează a fi restituite părţilor vătămate. Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a celor doi tineri.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More