Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Hoți de cai prinși de polițiștii dejeni

0 60
Foto:Arhiva Someseanul.ro
Foto:Arhiva Someseanul.ro

Doi bărbați și o femeie au fost prinși de polițiștii dejeni și sunt suspectați că ar fi furat trei cai și alte bunuri zilele trecute dintr-un sat din comuna Panticeu.

Este vorba despre doi bărbaţi în vârstă de 19, respectiv 33 ani şi o femeie de 33 ani care, în noaptea de 25/26.09.2013, ar fi sustras o cabalină din grajdul unui imobil din satul Cubleşul Someşan, comuna Panticeu, iar din curtea aceluiaşi imobil ar fi sustras căruţa şi un ham, prejudiciul cauzat fiind de 2.700 lei.

În urma cercetărilor, s-a stabilit că suspecţii au sustras, în acelaşi interval orar, alte două cabaline şi mai multe bunuri din imobile situate în comuna Panticeu şi în sat Cubleşul Someşan. De asemenea, s-a stabilit că în noaptea de 24/25.09.2013, cei trei au sustras de pe raza comunelor Bonţida şi Jucu mai multe bunuri şi cabaline.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, precum şi pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a suspecţilor.

Faţă de bărbatul de 19 ani s-a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore, iar bunurile sustrase de pe raza comunei Panticeu au fost recuperate în totalitate de către poliţişti.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More