Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

Hoţi de containere metalice prinşi în flagrant VIDEO

0 76

La data de 18 ianuarie a.c., poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Secţiei 1 Poliţie au depistat în flagrant pe Dumitru G. de 26 ani şi un minor de 17 ani, ambii din Dezmir, care, pe timp de zi, au sustras un container metalic de pe strada Corneliu Coposu şi l-au transportat la un centru de colectare a fierului vechi de pe Bulevardul Muncii cu intenţia de a-l valorifica.

De asemenea la data de 08 ianuarie a.c., Dumitru G. a sustras un container metalic situat în cartierul Gheorgheni, zona Becaş, pe care l-a transportat la un centru de colectare a fierului vechi şi l-a valorificat obţinând suma de 1000 lei.

În urma investigaţiilor efectuate poliţiştii au stabilit faptul că suspecţii au sustras mai multe containere de pe raza municipiului Cluj-Napoca urmând să fie probată întreaga activitate infracţională. În vederea transportării bunurilor sustrase suspecţii au închiriat camioane cu macara de la o societate specializată fiind încheiat în mod legal un contract de închiriere.

Poliţiştii au dispus începerea urmăririi penale împotriva suspecţilor, măsură confirmată de procurorul de supraveghere, pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat în formă continuată, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 208 al. 1, 209. al. 1 lit. a şi e din Codul penal.

Faţă de suspecţi a fost emisă ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore fiind depuşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Cluj.

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More