Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Hoți de telefoane prinși la Bistrița

0 28

Furt-telefon-

O femeie de 32 de ani și un tânăr de 27 de ani, ambii din Bistrița, au ajuns pe mâna poliției. Femeia a furat telefonul unei vânzătoare, în timp ce tânărul a luat un rucsac al unui spectator la un meci de fotbal.

În urma verificărilor şi cercetărilor efectuate, poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale au identificat o tânără, în vârstă de 32 de ani, din Bistriţa, bănuită că în cursul lunii iulie 2014 ar fi sustras dintr-un magazin situat în municipiu un telefon mobil, aparţinând vânzătoarei, pe care aceasta l-a lăsat nesupravegheat pe tejgheua de servire a magazinului.

Prejudiciul cauzat, în valoare de 900 de lei, a fost recuperat în totalitate.

Totodată, poliţiştii au identificat un bistriţean, în vârstă de 27 de ani, bănuit că în luna mai a anului precedent, în timp ce se afla în incinta stadionului municipal, ar fi sustras un rucsac lăsat nesupravegheat pe un scaun, în care se afla un telefon mobil pe care ulterior acesta l-a valorificat.

Prejudiciul cauzat, în valoare de 300 de lei, a fost recuperat în proporţie de 33%.

Faţă de cei doi tineri cercetările sunt continuate de către poliţişti sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt, respectiv furt calificat.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More