Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Hoți din autoturisme, reținuți după ce au dat mai multe lovituri

0 42

hoti_de_masini

Doi tineri, bănuiţi că ar fi sustras documente şi aparatură electronică din mai multe autovehicule parcate pe raza municipiului Turda, au fost depistaţi de poliţişti şi reţinuţi pentru 24 de ore.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Turda au depistat şi reţinut miercuri, pentru 24 de ore, doi bărbaţi, de 22 şi 23 de ani, bănuiţi de comiterea a 8 furturi din autovehicule.

Din cercetări a reieşit că cei doi, în noaptea de 27/28.01.2015, ar fi pătruns, prin spargerea geamurilor, în mai multe autovehicule parcate pe raza municipiului Turda. Tinerii şi-ar fi însuşit documente şi aparatură electronică (staţii de emisie- recepţie, etc.), se arată în comunicatul IPJ Cluj.

Bărbaţii, din Turda, au fost reţinuţi pentru 24 de ore sub aspectul săvârşirii a 8 infracţiuni de furt calificat, dintre care 2 în forma tentativei.

Prejudiciul reclamat de părţile vătămate este de aproximativ 4.200 lei. Acesta a fost recuperat în proporţie de 90%, fiind depistată întreaga aparatură electronică sustrasă.

Cercetările continuă în cauză pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, sub coordonarea unităţii de parchet competente.

Pentru a nu fi victime ale acestui gen de fapte, POLIŢIA CLUJEANĂ VĂ RECOMANDĂ:

• Nu lăsaţi la vedere, în interiorul maşinii, bunuri de valoare (genţi, borsete, aparatură electronică)!
• Nu lăsaţi autovehiculul cu geamurile deschise/ întredeschise când parcaţi!

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More