Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Hoți prinși de polițiștii gherleni

0 46

filtru politie gherla-2

Poliţiştii clujeni au depistat şi cercetează trei tineri pentru tâlhărie şi furt calificat. Faţă de doi dintre aceştia s-a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore.

În urma investigaţiilor efectuate de poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj – Secţia 7 Poliţie Rurală Gherla au fost depistate trei persoane, bănuite de comiterea infracţiunilor de tâlhărie şi furt calificat.

Din cercetări a reieşit că trei tineri, la data de 27 ianuarie a.c., în cursul nopţii, ar fi pătruns, prin escaladarea gardului şi forţarea uşii de acces, în locuinţa unei femei de 73 de ani, dintr-o localitate clujeană, de unde ar fi sustras 50 de lei. Victima, în timp ce doi bărbaţi ar fi căutat obiecte de valoare prin încăperi, ar fi fost imobilizată de către cel de al treilea.

Totodată, poliţiştii au stabilit că la data de 26 ianuarie a.c., pe timp de noapte, tinerii ar fi pătruns, prin efracţie, într-o cabană şi într-o anexă a acesteia, de unde şi-ar fi însuşit, fără drept, mai multe unelte electrice(pompă de apă, flex, etc.). Partea vătămată a reclamat un prejudiciu de aproximativ 1.500 lei.

Poliţiştii au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore faţă de doi tineri, de 18 şi 20 de ani, din judeţele Cluj şi Vaslui, iar faţă de cel de al treilea, de 14 ani, din comuna Vultureni, cercetările se continuă în stare de libertate, sub aspectul comiterii infracţiunilor de tâlhărie şi furt calificat, fapte prevăzute de Codul penal.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More