Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Hoți prinşi în flagrant în urma unei sesizări prin 112

0 91

Azi noapte la ora 00.50, un bărbat în vârstă de 40 de ani a sesizat poliţia Baia Mare prin apelul de urgenţă 112 despre faptul că, pe strada pe care locuieşte, a observat  trei persoane care au pătruns într-un garaj şi au încercat să sustragă bunuri.

Azi noapte la ora 00.50, un bărbat în vârstă de 40 de ani a sesizat poliţia Baia Mare prin apelul de urgenţă 112 despre faptul că, pe strada pe care locuieşte, a observat  trei persoane care au pătruns într-un garaj şi au încercat să sustragă bunuri. La faţa locului, respectiv pe strada George Enescu din municipiu, s-a deplasat un echipaj de ordine publică împreună cu patrula canină din cadrul poliţiei Baia Mare.

Poliţiştii au constatat că cele sesizate se confirmă, sistemul de închidere al garajului a fost forţat dar persoanele au fugit în momentul în care au fost surprinse de reclamant.Poliţiştii au început căutările în zonă şi, la scurt timp, au identificat trei tineri cu vârste cuprinse între 14 şi 18 ani, doi din Lăpuşel şi unul din Bozânta Mică.

Aceştia au recunoscut că au pătruns în garaj şi au sustras o lanternă şi două beţe de pescuit, pe care le-au ascuns în autoturismul cu care au venit în Baia Mare.Prejudiciul a fost recuperat şi restituit părţii vătămate. Cercetările continuă sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More