Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Hoții apar zilnic. Un tânăr a fost reținut

0 522

Un tânăr de 22 de ani a fost reținut de poliției și împotriva sa a fost dispus control judiciar pentru 60 de zile.

O persoană a sesizat poliția prin plângere, la data de 15 iunie a.c., despre faptul că, autori necunoscuți i-ar fi sustras o borsetă, din autoturismul său, parcat pe o stradă de pe raza municipiului Bistrița. În borsetă se afla o sumă de bani şi alte bunuri, prejudiciul cauzat fiind în valoare de aproximativ 1300 lei.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Bistrița au înregistrat un dosar penal, privind săvârșirea unei infracțiuni de furt. La aceeași dată, 15 iunie a.c., în urma investigațiilor efectuate cu operativitate, polițiștii de la investigații criminale au identificat un tânăr, de 22 ani, din Bistrița, bănuit de comiterea faptei.

Prejudiciul a fost recuperat parțial, iar faţă de tânărul în cauză a fost luată măsura reţinerii pentru 24 ore, pentru comiterea infracţiunii de furt.

De asemenea la data de 16 iunie a.c., acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistriţa, care a dispus luarea măsurii preventive a controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More