Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Hoții au dat iama în unitățile comerciale

0 190

Un prejudiciu de peste 2.000 de lei a fost creat prin infracțiunea de furt. Polițiștii, prin activitățile de cercetare, au reușit însă să identifice și să rețină făptașii.

Polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sîngeorz Băi au identificat, la data de 6 februarie a.c., un tânăr, de 18 ani, din Rodna, bănuit de comiterea infracțiunii de furt. Tânărul este cercetat pentru faptul că, în noaptea de 4/5 februarie a.c., ar fi sustras mai multe bunuri, dintr-o unitate comercială, de pe raza comunei Rodna, cauzând un prejudiciu de aproximativ 1000 lei. Valoarea prejudiciului a fost recuperată în totalitate.

La aceeași dată polițiștii din cadrul Poliției municipiului Bistrița – Biroul de Investigații Criminale au identificat un bărbat, de 35 ani, din Tiha Bîrgăului, bănuit de comiterea aceleași fapte de furt. Bărbatul este cercetat pentru faptul că, la data de 23 ianuarie a.c., în timp ce se afla în incinta unei societăți comerciale ar fi sustras din buzunarul hainei unei persoane, suma de 1500 lei. De asemenea, prejudiciul cauzat a fost recuperat în totalitate de polițiști.

În ambele cazuri cercetările continuă sub aspectul comiterii infracțiuni de furt.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More