Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Hoții au intrat pe mâna polițiștilor din Bistrița

0 41

Polițiștii bistrițeni au fost extrem de ocupați în ultimele zile, cele mai mari bătăi de cap provocându-le hoții. Trei bărbați din Lechința au fost identificați ca autorii unor furturi din locuințe, un bărbat a fost prins după ce a furat dintr-un supermarket, un băiat de 9 ani a fost prins după ce a furat două biciclete, iar un alt bărbat a fost surprins în Lechința cu bunurile furate dintr-o locuință.

Trei suspecţi, cercetaţi pentru furturi din locuinţe

În baza investigaţiilor şi cercetărilor efectuate au fost identificaţi trei bărbaţi, suspectaţi pentru comiterea mai multor furturi din locuinţe.Astfel, V.B. de 14 ani, S.E. de 24 ani şi T.I. de 26 ani, toţi trei din Lechinţa, sunt suspectaţi pentru sustragerea de bunuri din trei locuinţe de pe str. Tărpiului şi str. Constantin Brăiloiu din Bistrița. Cercetările continuă de către lucrătorii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale, în vederea documentării întregii activităţi infracţionale.

Cercetat pentru furt din supermarket

În 11.04.2013, ora 11:45, poliţiştii au fost sesizaţi că în incinta unui supermarket a fost depistată o persoană care a sustras mai multe bunuri.La faţa locului a fost identificat un bărbat de 35 ani din Bistriţa, care a fost surprins de către agentul de pază, imediat după ce a trecut de casa de marcat şi intenţiona să părăsească magazinul. Cu ocazia controlului corporal, asupra bărbatului au fost găsite, sub haină, bunuri în valoare de 184,95 lei, prejudiciul fiind recuperat în totalitate.Se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

Prins că a furat două biciclete

În 11.04.2013, ora 20:55, patrula de poliţie l-a identificat pe un minor de 9 ani, din Viişoara, care sustrăsese două biciclete în valoare de 700 lei, dintr-un imobil, împreună cu alţi doi minori. Bunurile sustrase au fost recuperate şi predate persoanei vătămate, prejudiciul fiind recuperat în totalitate.În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat. Cercetările continuă de către lucrători din cadrul Poliţiei municipiului Bistriţa.

Prins de poliţişti cu bunurile furate

În 11.04.2013, ora 10:00, poliţiştii au fost sesizaţi de un bărbat din Lechinţa, că în cursul dimineţii, persoane necunoscute au pătruns în locuinţa sa, de unde au sustras bunuri în valoare de 1500 lei.În urma verificărilor şi investigaţiilor efectuate, a fost identificat un suspect pentru comiterea furtului, un bărbat de 23 ani din Lechinţa. Poliţiştii l-au depistat în Staţia CFR din Lechinţa, având asupra sa bunurile pe care le-a sustras.Celui în cauză i s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate, bunurile sustrase fiind înapoiate persoanei vătămate.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More