Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Hoții de buzunare și un prejudiciu de 38.000 de lei

0 127

La data de 28 noiembrie a.c., polițiștii au reușit identificarea unuia din autorii unei fapte de furt comisă la data de 21 noiembrie a.c. Prejudiciul cauzat de cei doi este de 38.000 de lei.

Polițiștii clujeni au reușit identificarea unuia dintre autorii unui furt petrecut la data de 21 noimebrie a.c. Cel în cauză, un bărbat de 36 de ani, din Cluj-Napoca, a profitat de aglomerația din stația pentru mijloace de transport în comun „Regionala CFR”, din Cluj-Napoca, Bld. 21 Decembrie 1989, și i-a sustras victimei telefonul mobil, pe care l-ar fi înmânat unui alt bărbat ce îl însoțea. Cel de-al doilea bărbat a rămas neidentificat. Prejudiciul în valoare de 3.800 de lei a fost recuperat.

Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, în vederea identificării coautorului infracțiunii și a tragerii acestora la răspundere penală.

Persoanele care pot oferi informații cu privire la persoana căreia îi este înmânat telefonul mobil după ce a fost furat sunt rugate să apeleze Secția 2 Poliție din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca la numărul de telefon 0264505475 sau numărul pentru apel de urgență 112.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More