Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Hoții de sârmă de cupru atacă societățile de telefonie

0 130

La începutul acestei săptămâni o societate de telefonie a reclamat faptul că autori necunoscuţi au sustras aproximativ 800 m de cablu telefonic, direct de pe stâlpi.

O societate de telefonie a reclamat faptul că autori necunoscuţi au furat aproximativ 800 m de cablu telefonic de pe stâlpii amplasaţi între localităţile Şomcuta Mare şi Posta.

Poliţiştii au reușit să identifice patru persoane bănuite de comiterea furturilor: un minor în vârstă de 13 ani, o femeie de 40 de ani şi doi bărbaţi cu vârste de 23 respectiv 42 de ani din Şomcuta Mare şi Coltău. Peste 17 kg de sârmă din cupru, provenită în urma arderii cablului telefonic, au fost găsite în căruța acestora în timp ce se deplasau pe strada Republicii din Șomcuta Mare.

Cantitatea de cupru a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor, iar faţă de persoanele identificate se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More