Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Hoții devin din ce în ce mai inventivi când vine vorba de furturi din autoturisme

0 470

Atenție căci hoții din autoturisme aplică o nouă metodă ingenioasă prin care reușesc să sustragă diverse bunuri din autovehicule.

Poliția avertizează că hoţii din autoturisme au găsit o nouă metodă de operare. Aceștia leagă o sticlă sau un obiect de roata autoturismului, iar şoferul coboară să vadă ce provoacă zgomotul. Profitând de neatenția șoferului hoţii sustrag bunuri din autoturism, fie poşete, genţi sau alte obiecte. Un astfel de caz a fost înregistrat de poliţişti ieri pe raza municipiului Baia Mare.

 Victima a declarat polițiștilor băimăreni că în timp ce se deplasa singură cu autoturismul, dinspre parcarea unui centru comercial de pe strada Grănicerilor, în momentul în care a ajuns pe strada Mărăşti, a auzit în partea din faţă a autoturismului nişte zgomote. A oprit autoturismul pentru a vedea ce se întâmplă şi a observat că de apărătoarea de la roata stângă din faţă este înnodat cu material textil un flacon din plastic. I-a luat aproximativ două minute să ia sticla, timp în care persoane necunoscute au profitat de faptul că a lăsat portierele neasigurate şi i-au sustras poşeta în care se aflau acte personale, bani, telefonul mobil, precum şi alte bunuri. Valoarea prejudiciului reclamat este de 8 000 de lei.

Poliţiştii desfăşoară cercetări pentru recuperarea prejudiciului, identificarea autorilor şi tragerea lor la răspundere.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More