Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Hoții fac ravagii în Sălaj

0 258

Șapte persoane bănuite de infracțiunea de furt au fost reținute într-o singură zi.

Șapte persoane bănuite de comiterea unor furturi de pe raza județului  Sălaj au fost prinse de polițiști. În două cazuri, prejudiciul a fost recuperat în totalitate, iar în cel de-al treilea caz în proporție de aproximativ 70%.

Astfel, joi, 19 aprilie a.c., polițiștii Postului de Poliție Băbeni au identificat, trei bărbați, cu vârste cuprinse între 30 și 35 de ani, din comuna Năpradea, bănuiți de comiterea unui furt de pe raza comunei. Din cercetările efectuate de oamenii legii s-a stabilit că bărbații au pătruns în perioada 5-7 aprilie a.c., într-un atelier mecanic de unde au sustras mai multe bunuri (truse de scule, aparat de sudură etc.), cauzând un prejudiciu de aproximativ 2.500 Euro. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate și restituit părții vătămate.

În aceeași zi, polițiștii cehani au identificat trei maramureșeni, cu vârste cuprinse între 24 și 38 de ani, care sunt bănuiți că la data de 6 martie a.c. au sustras dintr-o  autoutilitară, care se afla parcată în fața locuinței părții vătămate (o femeie din Cehu Silvaniei), dar neasigurată, o geantă în care se aflau diferite sume de bani (450 de Euro, aproximativ 200 de lei și aproximativ 90.000 de forinţi), cartea de identitate, permisul de conducere și cardurile bancare. Din prejudiciul cauzat s-a recuperat până în prezent aproximativ 70%.

Și polițiștii Postului de Poliție Bocșa au identificat în cursul zilei de joi un tânăr de 23 de ani, din comuna Bocșa, care a pătruns la data de 25 martie a.c. într-o unitate de învățământ de pe raza comunei și a sustras un telefon mobil. Prejudiciul în valoare de 300 de lei a fost recuperat.

În toate cazurile, polițiștii continuă cercetările pentru furt calificat și pentru documentarea întregii activități infracționale a acestora.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More