Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Hoții n-au luat concediu. Mai multe case de vacanță din Anieș prădate de hoți

0 59

hoti

Poliţiştii au fost sesizaţi luni despre producerea mai multor furturi, pe raza localităţii Anieş, mai multe bunuri, în valoare de 6.000 de lei, fiind sustrase din case de vacanţă.

Procedând la efectuarea de investigaţii la faţa locului, echipa de cercetare a identificat doi tineri, în vârstă de 21 de ani şi 24 de ani, ambii din comuna Ilva Mică, bănuiţi că în noaptea de 04/05 ianuarie 2014 ar fi sustras articole pentru drumeţie şi băuturi alcoolice din incinta mai multor case de vacanţă situate pe raza localităţii Anieş.

În urma extinderii cercetărilor a rezultat faptul că în aceeaşi seară au mai fost sustrase diverse bunuri şi din alte case de vacanţă, stabilindu-se că cei doi, împreună cu alţi trei tineri, cu vârste cuprinse între 19 ani şi 26 de ani, din comunele Ilva Mică şi Măgura Ilvei, ar fi participat la comiterea furturilor.

În cauză a fost întocmit un dosar penal în care sunt efectuate cercetări în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a acestora.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More