Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Hoții se simt ca la ei acasă. Pagubă de 9.000 de lei

0 245

Activități de cercetare și documentare au dus la rezolvarea unui dosar de furt din locuințe. Mai multe persoane au fost identificate de către polițiști, iar prejudiciul creat se ridică la 9.000 de lei.

Poliţiştii din Botiza au identificat doi localnici bănuiţi de comiterea a trei furturi din locuință sesizate în perioada 25 – 29 ianuarie a.c.. Verificările au relevat că cei doi bănuiţi, în vârstă de 39 respectiv 40 de ani, au pătruns în două imobile a căror proprietari au fost plecaţi în străinătate şi într-un imobil aflat în construcţie, de unde au sustras bunuri electrocasnice estimate la valoarea de aproximativ 9 000 de lei. Bunurile sustrase au fost recuperate aproape integral şi restituite părţilor vătămate.

Şi poliţiştii din Băiţa de sub Codru au identificat, în urma cercetărilor efectuate, un tânăr din localitate, bănuit că a pătruns prin efracţie într-o anexă a gospodăriei unei femei de 68 de ani, de unde a sustras produse alimentare şi băuturi alcoolice în valoare de 400 de lei.

În ambele cazuri poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a persoanelor identificate.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More