Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Huzur pe banii altcuiva. Tânără din Bistrița, sumă uriașă cheltuită de pe un card găsit într-un plic

0 633

O tânără din Bistrița are de returnat suma de 22 de mii de lei, sumă cheltuită de pe un card găsit într-un plic.

O tânără, de 36 de ani, din Bistrița are de returnat 22 de mii de lei, sumă cheltuită de pe un card pe care aceasta l-ar fi găsit într-un plic într-o cameră. Conform observator.tv oamenii legii au declarat că tânăra din Bistriţa şi-ar fi însuşit fără drept, în timp ce se afla într-o locuinţă din oraş, plicul, crezând că în interior se află o sumă de bani. Surpriză, căci în plic se afla cardul lângă care era specificat si PIN-ul.

Se pare că tânăra bistrițeancă a început să facă retrageri repetate de pe cardul respectiv, iar în 2 luni de zile, a cheltuit 22.000 de lei de pe card. Tânăra în cauză, spre nenorocul ei, a fost identificată ieri în cadrul cercetărilor efectuate în dosarul penal privind săvârșirea infracțiunilor de furt calificat și efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos.

Oamenii legii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt calificat și efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos, în vederea documentării întregii activități infracționale și a recuperării prejudiciului.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More