Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

I-a băgat degetele în ochi şi apoi a violat-o

0 45

viol

Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare au dispus trimiterea în judecată în stare de arest preventiv, a inculpatului MIREUŢ GHEORGHE CORNEL, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de violare de domiciliu, vătămare corporală gravă, viol şi lipsire de libertate în mod ilegal.

În rechizitoriul întocmit, procurorii au reţinut următoarea stare de fapt:

În data de 21 decembrie 2013, inculpatul Mireuţ Gheorghe Cornel a pătruns fără drept în locuinţa părţii vătămate M.A., fără consimţământul acesteia, a prins-o de cap cu ambele mâini şi i-a presat cu degetele mari globul ocular al ochilor, cauzându-i leziuni traumatice care i-au pus în primejdie viaţa. De asemenea, prin constrângere fizică, inculpatul a întreţinut cu partea vătămată acte sexuale normale şi a lipsit-o în mod ilegal de libertatea de mişcare.

Dosarul a fost înaintat, spre competentă soluţionare, Judecătoriei Baia Mare. Precizăm că această etapă a procesului penal reprezintă, conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale şi trimiterea rechizitoriului la instanţă, spre judecare, situaţie care nu poate în nici un fel să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More