Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

I-a înfipt CUȚITUL în piept și l-a OMORÂT

0 60

amenintat cu cutitul

Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş au finalizat cercetările şi au dispus trimiterea în judecată a inculpatului LUPAN ALEXANDRU DAN, în stare de arest preventiv, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor.

În rechizitoriul întocmit, procurorii au reţinut următoarea stare de fapt:

În data de 05 mai 2014, în jurul orelor 19.30, în timp ce se afla în locuinţa victimei M.Ş., situată pe raza municipiului Baia Mare, pe fondul consumului de alcool şi al unui conflict spontan, inculpatul Lupan Alexandru Dan i-a aplicat victimei o lovitură cu un cuţit în zona toracică, cauzându-i o plagă tăiată înţepată, în urma căreia aceasta a decedat. Dosarul a fost înaintat, spre competentă soluţionare, Tribunalului Maramureş.

Această etapă a procesului penal reprezintă, conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale şi trimiterea rechizitoriului la instanţă, spre judecare, situaţie care nu poate în nici un fel să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More