Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

I-a luat copilul soţiei şi a plecat. A fost nevoie de intervenţia poliţiştilor

0 52

politia11

Ieri, o femeie de 48 ani, din Cluj-Napoca, a sesizat Poliţia prin apelul de urgenţă 112, despre faptul că soţul său, în vârstă de 56 ani, a pătruns fără drept în imobilul în care locuia, pe raza comunei Căpuşu Mare, judeţul Cluj şi a luat copilul minor în vârstă de aproximativ doi ani, după care s-a îndreptat spre Cluj-Napoca cu un autoturism.

În cel mai scurt timp, poliţiştii din cadrul Secţiei 4 Poliţie s-au deplasat la adresa de domiciliu a soţilor, din municipiul Cluj-Napoca, unde au constatat prezenţa bărbatului în interiorul apartamentului, însă acesta a refuzat orice colaborare cu autorităţile.

Având în vedere comportamentul manifestat de bărbat, pentru a nu pune în pericol integritatea fizică şi psihică a copilului, poliţiştii împreună cu specialiştii I.S.U.J. Cluj au pătruns în apartament. Copilul a fost găsit în interiorul apartamentului şi a fost încredinţat mamei.

Deoarece bărbatul manifesta un comportament violent, acesta a fost imobilizat şi transportat cu ambulanţa pentru tratament de specialitate.

Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor care au condus la acest incident şi pentru aplicarea măsurilor legale.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More