Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

I-au prins la furat. Unul dintre făptași figura ca persoană căutată

0 272

Doi bărbați au fost săltați de către jandarmi în timp ce încercau să fure fier vechi. Ulterior s-a descoperit că unul dintre cei doi figura ca și persoană căutată.

Jandarmii din cadrul Detaşamentului 1 Mobil au intervenit, miercuri, 14 martie a.c., pe strada Romană din municipiul Bistriţa, fiind sesizaţi despre faptul că doi bărbaţi sustrag fier vechi în zona unui şantier.

Cei în cauză începuseră să adune o anumită cantitate de fier vechi cu scopul de a o comercializa ulterior. Paznicul care i-a surprins pe făptaşi a solicitat imediat intervenţia jandarmilor la faţa locului. Odată cu identificarea persoanelor, jandarmii au constatat că unul dintre făptuitori figurează într-o bază de date cu o semnalare privind persoană căutată în vederea participării la o procedură judiciară.

Jandarmii au întocmit pe numele celor doi bărbaţi, actele de sesizare pentru infracţiunea de furt, conform art. 228 Cod Penal, în cauză fiind respectate procedurile prevăzute de legislaţia în vigoare.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More