Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

I-au tăiat gâtul și au fugit. Conflict pe terasa unui bar din Baia Mare

0 903

Un conflict sângeros a avut loc joi seara, pe terasa unui local din Baia Mare, la intersecția străzilor Victoriei cu Dimitrie Cantemir. Trei persoane necunoscut au atacat un bărbat, unul dintre agresori sărind cu cuțitul la gâtul victimei.

Potrivit IJ Maramureș, la ora 21.59, Poliția Municipiului Baia Mare a fost sesizată prin apel 112, despre faptul că, pe strada Victoriei, în urma unui conflict spontan, o persoană ar fi fost tăiată în zona gâtului.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, fiind identificată victima, care a fost stabilizată la fața locului de către echipajele medicale, iar, ulterior, transportată la spital pentru investigații medicale de specialitate.

Persoanele bănuite de comiterea faptei au părăsit locul producerii evenimentului, în prezent fiind efectuate ample activități pentru depistarea acestora.

La nivelul inspectoratului a fost constituită o echipă complexă de cercetare, pentru identificarea persoanelor implicate în scandal și luarea măsurilor legale care se impun.

ACTUALIZARE IPJ Maramureș:

În urma activităților specifice desfășurate, persoana bănuită de comiterea faptei a fost identificată și se află în custodia polițiștilor.

Victima a rămas internată la spital pentru investigații medicale de specialitate.

Polițiștii continuă cercetările, sub coordonarea procurorului de caz, pentru documentarea întregii activități infracționale și luarea măsurilor legale care se impun.


Descoperă mai multe la Someșeanul.ro

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More