Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Îl recunoști? A furat un câine de pe stradă, dar a fost surprins de camerele de supraveghere – VIDEO

0 70

caine furat cluj hot

Un bărbat a fost surprins de camerele de supraveghere în timp ce fura un câine de rasă găsit în cartierul clujean Gheorgheni. Întreaga desfășurare a furtului a fost surprinsă de camerele de supraveghere, însă polițiștii nu reușesc să-l identifice pe hoț.

S-a întâmplat în 9 martie, în zona hotelului Onix din Cluj-Napoca. Bărbatul a văzut cățelușa în parcarea hotelului, a urmărit-o, s-a împrietenit repede cu ea și apoi a luat-o.

”Nenorocitul s-a aplecat la ea, nu a luat-o din prima. A mângaiat-o, iar pe urmă hop în brațe și a plecat pe același drum de unde a venit. Totul s-a întâmplat în 7 minute. Locația e la hotel Onix. E câinele părinților pe care eu cu frații mei l-am făcut cadou acum 8 ani pentru ca să le aline sufletul. Era copilul lor efectiv. Făcea parte din familie. A trecut prin multe operații Zina, săraca. Necroză la picior, o cezariana dificilă. Era foarte sensibilă și atașată de noi. Mama plânge în fiecare zi după ea”, a declarat proprietara pentru Știri de Cluj.

caine furat cluj

Femeia a apelat și la poliție. A făcut o plângere, însă ancheta bate pasul pe loc. Totodată, a împânzit orașul cu afișe prin care anunță că oferă recompensă pentru cei care recuperează cățelușa, însă Zina nu a mai apărut.

Foto/Video: Știri de Cluj

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More