Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Ilan Laufer, cartea antisemitismului împotriva lui Klaus Iohannis

2 271

Ilan Laufer, tânărul politician care a fost respins de la ministerul Dezvoltării, îl acuză pe Klaus Iohannis de antisemitism. Motivul pentru care el a fost dat la o parte de Preşedinte ar fi simplul fapt că este evreu.

Atacurile între PSD, Guvern şi Preşedintele României au atins alte culmi prin noi acuze de antisemititism îndreptate către Preşedinte. Refuzul lui Klaus Iohannis de a-l numi la Ministerul Dezvoltării pe Ilan Laufer se bazează doar pe faptul că acesta din urmă este evreu, a fost declaraţia şoc a serii. De asemenea, domnul Laufer a afirmat că Preşedintele sabotează în mod constant relaţiile dintre statul Israel şi România în avantajul Berlinului. Plângerile domnului Laufer sunt de prost gust mai ales pentru că au în conţinut aceleaşi cuvinte care la un moment dat au fost ridicate împotriva Preşedintelui şi de Liviu Pop.

„Refuzul președintelui Iohannis în ceea ce mă privește este un nou act de antisemitism și vreau să atrag atenția asupra fenomenului neîncetat de antisemitism pe care l-a demonstrat, în ultimul an, președintele Iohannis” a declarat acesta.

Discursul domnului Laufer a fost prost construit şi cu greşeli crase printre care, de neiertat ca şi membru al comunităţii evreieşti, confuzia între Ierusalim şi Tel Aviv. Ceea ce a ţintit însă Ilan Laufer este, mai mult decât sigur, un atac improvizat şi nereuşit, atac pus la cale de către liderii PSD aflaţi în spatele său. Penibil este faptul că Ilan Laufer a încercat să facă apel la sensibilitatea populaţie, să se victimizeze, amintind de Holocaust şi de faptul că inclusiv membrii ai familiei sale au pierit în mâinile maşinăriei naziste, insistând de altfel că Preşedintele este etnic german care are legături „dubioase” cu Forumul Democrat al Germanilor din România, grupare urmaşă a regimului nazist (se prevede un nou proces la orizont prin declaraţiile nesocotite ale domnului Laufer, un nume german de altfel).

Din nou acuzaţii grave, nefondate, şi circ pe pâine. Cum se poate ca un om atât de important, apropiat S.U.A. şi Israel, după cum chiar Ilan Laufer se consideră pe sine însuşi, să fie refuzat de Preşedintele României? Oare aceeaşi părere o are stimabilul Ilan Laufer, mai mult fotomodel decât ministru, acum în prag de Centenar al Marii Uniri, şi despre Regele Ferdinand Întregitorul, tot etnic german?

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

  1. Muie Somesanu spune

    Site de cacat, se vede de la o posta ca nu sunteti impartial. Block + MUIE SOMESANUL!

    1. Ovidiu Rus spune

      De aia se numește rubrica OPINII. Mulțumiri și te pupăm, imparțialule!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More