Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Imaginea începutului de an. Coada ambulanțelor la urgențe după Revelion

0 217

Excesele alimentare și de alcool ale românilor în noaptea de Anul Nou sunt evidențiate de o imagine care a devenit virală. Mai multe echipaje de Ambulanță, dar și SMURD, au fost nevoite să stea la coadă pentru a preda pacienții la Unitatea de Primiri Urgențe Bistrița.

O fotografie cu ambulanțele cu pacienți care își așteaptă rândul pentru a intra la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Bistrița a devenit virală pe Facebook.

Un tânăr a rămas uimit de faptul că ambulanțele stăteau la coadă și a postat imaginea pe rețeaua de socializare.

Mai mult, imaginea a fost distribuită chiar de managerul Serviciului de Ambulanță Bistrița, Gabriel Lazany.

De asemenea, o altă fotografie a fost postată din interiorul Unității de Primiri Urgențe Bistrița, acolo unde zeci de oameni au ajuns cu diferite probleme, în timp ce echipele medicale alergau pentru a le acorda tuturor îngrijiri medicale.

Din nefericire, ambulanțele care stau la coadă și nebunia din Unitatea de Primiri Urgențe se datorează doar faptului că pentru unii pacienți nu contează că problemele lor nu reprezintă o urgență, însă merg la UPU pentru a fi consultați.

Potrivit datelor oficiale, pe 2 ianuarie 2020, 170 de persoane au cerut ajutor medical, iar în urma triajului s-a stabilit că o persoană era în cod roșu, iar alte 20 au fost considerate cod galben.

Restul pacienților au fost cazuri de coduri verzi, albastre și albe, iar ultimele două culori de coduri nu reprezintă o urgență.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More