Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

IMAGINEA ZILEI. Se întâmplă în Baia Mare

14 1.000

cal-pe-balcon

Nu de puține ori îți este dat să vezi tot felul de grozăvii în balconul vecinilor de peste drum. Oamenii țin tot felul de lucruri în balcoane, devenite pentru unii un fel de depozite secundare.

Dar chiar să vezi un cal în balconul vecinilor, este un lucru foarte rar întâlnit. De o asemenea priveliște a avut parte un băimărean. Bineînțeles, acesta nu s-a putut răbda și a fotografiat grozăvenia, postând apoi poza pe Facebook.

S-a întâmplat în cartierul Vasile Alecsandri din Baia Mare, spun cei de la ZiarMM.

Pe de altă parte, Ora de Știri Timiș, spune că imaginea ar fi din Polonia

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

 1. paul matei spune

  pe de alta parte,calul era al idiotului de reporter,care vroia sa-si faca reclama!!

 2. Onofrei Ana spune

  Si la mine in Otopeni in blocul si scara mea a bagat unul calul pe scara,apoi in apartament la etajul l in balconul deasupra scarii, dar la acest apartament e de groaza ce se petrece si nu se ia nici o masura. Daca-i spui cuiva nici nu te crede spun asta deoarece un politist de pe scara cealalta cind a intrat in casa i-a spus maicasii ‘ mamai am vazut la tanti nu cal in balconul ded deasupra scarii ,iar maicasa nu l-a crezut abia dupa ce i-am spus eu si alta lume a crezut. Asa ca acest iondivid care a pozat si a dat pe internet il cred ca stiu de ce-i in stare lumea,insa unii vad si poza si nu cred daramite sa-i spui fara sa vada.16.07.2014. AniOnofrei

  1. Georgina Butean spune

   Nu e din Baia Mare, cunosc cartierul , am locuit in el, balcoanele blocurilor din cartier nu sunt asa . Dezinformare, nici nu ma mir, stiind ce nivel de pregatire au ziaristii in marea lor majoritate.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More