Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Imagini brutale date publicității de Statul Islamic. Oameni crucificați, omorâți cu pietre sau aruncați în gol – FOTO

0 152

aruncat de pe acoperis statul islamic

Noi execuţii ale Statului Islamic arată brutalitatea teroriştilor care îşi crucifică victimele, le aruncă de pe acoperiş sau le omoară cu pietre. Sunt doar câteva dintre metodele prin care teroriștii își execută victimele.

Doi bărbaţi sunt aruncaţi de pe un acoperiş, doi sunt crucificaţi în faţa unei mulţimi, iar o femeie este bătută cu pietre până la moarte. Acestea sunt ultimele execuţii dintr-o serie de atrovităţi efectuate de gruparea teroristă Stat Islamic.

Cei doi bărbaţi care au fost aruncaţi de pe un acoperiş (foto sus), spre mulţimea adunată jos, au plătit cu viaţa pentru că erau homosexuali. Acuzaţiile împotriva celor doi au fost anunţate de un militant mascat al Statului Islamic (SI). Citind de pe o listă, teroristul declară că bărbaţii sunt vinovaţi de implicarea în activităţi homosexuale şi sunt condamnaţi la moarte, în conformitate cu interpretarea radicală a Legii Sharia, notează „Daily Mail“.

Doi bărbaţi acuzaţi de tâlhărie, legaţi de două cruci de lemn cu bande galbene şi verzi, în jurul încheieturilor şi cu feţele acoperite, au fost transportaţi în spatele unei camionete albe până într-o piaţă din Mosul, Irak, unde se fac execuţiile. Amândoi prizonierii sunt îmbrăcaţi normal, nu în costumele portocalii specifice prizonierilor Statului islamic.

victime crucificate statul islamic

O altă imagine în arată pe Abu Omar al-Ansari, un militant în vârstă al SI, cu o barbă deasă, albă. Al-Ansari a ajuns cunoscut ca figură reprezentativă a SI, apărând într-un film de propagandă intitulat „Mesajul lui Mujahid“, în care îndeamnă şi alţi irakieni să se alăture SI.   Al-Ansari, care pare îmbrăcat destul de zdrenţăros, într-o robă neagră şi încălţat într-o pereche de bocanci de armată, este arătat citind crimele de care se face vinovată o femeie, acuzată de adulter. Femeia este îmbrăcată, din cap până în picioare, într-o burqa.

Abu Omar al-Ansari
Abu Omar al-Ansari este arătat citind crimele de care se face vinovată o femeie, acuzată de adulter FOTO Daily Mail

 

Ultima imagine arată o femeie fiind bătută cu pietre până la moarte de o hoardă de militanţi SI. O bucată de pânză albastră a fost folosită pentru a acoperi cadavrul femeii, în timp ce militanţii părăsesc scena. Se pare că uciderea femeii cu pietre nu a avut loc cu public. Ea pare a fi fost executată într-o zonă mai liniştită, departe de mulţime, conchide „Daily Mail“.

femeie ucisa cu pietre statul islamic

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More