Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Imagini dramatice din Colectiv: Tinerii înconjurați de flăcări se îmbulzesc spre ieșire. 60 de oameni au murit – VIDEO

0 312

Noi imagini cu clipele terifiante prin care au trecut, în  urmă cu o lună, participanții la concertul Goodbye to Gravity, în clubul bucureștean Colectiv, au apărut azi pe internet.

Imaginile șocante au fost surprinse de un angajat al Pro TV, care participa și el la respectivul eveniment din Colectiv. Pe imagini se vede cum întreaga încăpere este inundată într-un fum gros, iar flăcările cuprinseseră deja mai bine de jumătate din club, incendiul extinsându-se cu repeziciune pe tavan și pereți.

Cei care nu au reușit să iasă din club în primele clipe stau ordonați la ieșire, însă odată cu întețirea focului se creează panică, iar oamenii se calcă în picioare pentru a ieși la aer. În acel moment au căzut pe jos zeci de persoane, peste care au căzut și trecut apoi alții în încercarea disperată de a-și salva viața.

Din nefericire, zeci de suflete tinere au pierit la doar câțiva metri de ieșirea din club, cei din imagini fiind ultimii care au încercat să părăsească infernul din Colectiv, dar o mare parte dintre ei nu au reușit să iasă în viață de acolo.

La o lună de la această imensă tragedie, cea mai mare din România de la Revoluție încoace, bilanțul deceselor a ajuns la 60 de nume. Alte sute de persoane au fost rănite, iar câteva zeci se zbat și acum pentru viața lor pe paturile spitalelor din țară sau din străinătate.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More