Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

IMAGINI ÎNDUIOȘĂTOARE. O focă și noua ei prietenă – VIDEO

0 782

prietenie foca femeie pe plaja

Stană de piatră să fii și tot îți smulg măcar un zâmbet cald imaginile de mai jos. O focă, destul de timidă la început, reușește să se împrietenească pe plajă cu o femeie.

La început, foca se apropie timid de personajul nou apărut pe plajă. Simțind în cea din fața ei o persoană caldă, amicală, foca prinde mai mult curaj și se apropie. Un zâmbet din partea turistei, care știe să nu facă gesturi bruște să nu sperie animăluțul, și foca simte că se poate apropia și mai mult.

Începutul prieteniei dintre cele două este urmărit cu intens interes și de câteva zeci de pinguini din zonă, care se apropie și ei pentru a vedea spectacolul.

Apoi, ceea ce părea imposibil la început se întâmplă. Foca pare tot mai prietenoasă, se gudură pe lângă noua ei prietenă, iar cele două încep un joc de mângâieri și pupăceli repetate.

Este, dacă mai era nevoie, încă o dovadă a faptului că animalele, oricât de sălbatice ar fi, dacă sunt tratate cu respect și afecțiune răspund în același mod în fața omului.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More