Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Imagini înfiorătoare. Un avion cu 58 de oameni la bord s-a prăbușit – VIDEO

0 55

avion prabusit taiwan

Cel puţin nouăsprezece oameni au murit în Taiwan, după ce un avion de pasageri, cu 58 de oameni la bord, s-a prăbuşit într-un râu.

Accidentul a avut loc în oraşul Taipei. O înregistrare video surprinde momentul în care aeronava se înclină brusc şi se loveşte cu aripa de viaductul de pe autostradă, la scurt timp de la decolare. Avionul aparţinând unei companii taiwaneze s-a scufundat aproape în întregime în apele râului.

Potrivit unui ultim bilanț al salvatorilor, numărul persoanelor decedate a ajuns la 12, alte zeci de persoane fiind blocate încă în aeronavă.

Zborul GE235 s-a prăbuşit la numai trei minute de la decolare, însă cauzele nu sunt deocamdată cunoscute. Avionul s-a rupt practic în bucăţi la impactul cu apa.

Compania TransAsia Airlines a susţinut o conferinţă de presă în care a declarat că două persoane au murit în momentul impactului. Aeronava avea un an vechime şi zburase fără probleme pe 26 ianuarie. Condiţiile de zbor erau bune, iar pilotul avea 14.000 de ore de zbor la activ, scrie The Guardian.

Avionul ATR-72 abia decolase de pe aeroportul Taipei Songshan şi se îndrepta spre aeroportul Kinmen, de la graniţa cu China, când a lovit un pod suspendat şi s-a prăbușit în râu.

http://youtu.be/oVdM4nDP3gw

http://youtu.be/eJNAx4BsUtE

http://youtu.be/sJOYbHOo_lY

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More