Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Imagini înfiorătoare. Zeci de cadavre și rămășițe împrăștiate pe două hectare în munți – FOTO/VIDEO

0 293

germanwings-ringed_3243869b-600x374

Imagini tulburătoare au fost surprinse din elicopter în zona unde marți s-a prăbușit avionul Germanwings, cu 150 de persoane la bord. Niciunul dintre pasageri nu a supraviețuit, avionul pulverizându-se practic în aer.

Rămășițele aparatului de zbor, dar și zeci de cadavre și părți din trupuri omenești s-au împrăștiat pe o suprafață de aproape două hectare, în Alpii francezi. Potrivit echipelor de salvatori care au ajuns la fața locului încă de marți, bucățile de cadavre nu sunt mai mari decât o servietă, iar unele trupuri s-au pulverizat pur și simplu în aer.

Potrivit6 autorităților franceze, operațiunile de recuperare și identificare a victimelor pot să dureze chiar și până săptămâna viitoare.

Operațiunile de căutare au fost reluate miercuri dimineața, în zona muntoasă din Alpii francezi unde s-a prăbuşit marţi avionul A320 al companiei Germanwings, pe o temperatură aflată la limita îngheţului şi un cer acoperit cu nori.

ramasite germanwings

Premierul spaniol a confirmat faptul că 45 de iberici se numără printre cei decedaţi, iar reprezentanţii GermanWings, compania care deţine aeronava, au precizat că nu mai puţin de 67 de germani, dintre care 16 elevi, şi-au pierdut şi ei viaţa în urma tragediei din Franţa. Restul pasagerilor sunt cetăţeni turci. Potrivit unor informaţii, niciun român nu s-ar fi aflat la bordul aeronavei.

În urma accidentului aerian, nu s-a înregistrat niciun supraviețuitor. Aeronava a dispărut de pe radar la ora 11:00.

O cutie neagră, care a înregistrat discuțiile piloților, a fost recuperată de la faţa locului.

Avionul Airbus A320 operat de Germanwings, o subsidiară a companiei Lufthansa, s-a prăbuşit marţi cu mai puţin de o oră înainte de a ajunge la destinaţie, în Dusseldorf, după ce decolase din Barcelona.

Reprezentanții Lufthansa susțin că în acest stadiu prăbușirea avionului Airbus de tip A320, având la bord 150 de persoane, este considerată un accident și orice altă teorie ar fi o speculație, informează AFP.

ramasite germanwings2

”În acest stadiu, noi considerăm că este vorba de un accident și orice altă ipoteză ar fi o speculație”, a declarat Heike Birlenbach, vicepreședinte al companiei pentru vânzări și servicii în Europa.

În ceea ce privește ipoteza unui posibil act terorist, oficialități germane susțin că nu există dovezi în acest sens, în timp ce guvernul francez a declarat că nu exclude nicio teorie.

https://youtu.be/KqPULiJBdjo

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More