Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Imagini șocante cu victimele din Colectiv în spitalele din Belgia – VIDEO

0 704

Șapte dintre tinerii răniți la clubul Colectiv au fost transferați în Belgia, la Spitalul Militar Reine Astrid. Tinerii au încăput pe mâini bune, dovada este un reportaj făcut în unitatea spitalicească.

Răniţii de la „Colectiv” care au ajuns la Secţia de Arşi a Spitalului Militar „Regina Astrid” de lângă Bruxelles, Belgia, au parte de cel mai bun tratament posibil potrivit medicilor care îi tratează. Impresionaţi de cea mai mare tragedie petrecută în ultimii ani în România, dar şi de numeroasele apeluri la solidaritate din parte rezidenţilor de origine română din Belgia şi ale ambasadei române şi ale autorităţilor din ţara noastră, o echipă medicală a fost prezentă la Bucureşti la două zile după producerea accidentului, de pe data de 30 octombrie, pentru a evalua pacienţii şi pentru a stabili cine va fi transferat.

Răniţii din clubul bucureştean „Colectiv” care au fost transferaţi la Spitalul Militar „Regina Astrid” sunt pe drumul cel bun în ceea ce priveşte recuperarea, potrivit medicilor din Belgia, în ciuda arsurilor severe pe care aceştia le-au suferit. În cea mai mare secţie europeană de tratament al arşilor, sunt trataţi în prezent cei 8 pacienţi de origine română. Ei sunt în permanenţă monitorizaţi şi medicii depun eforturi foarte mari.

Imagini explicite! Vă pot afecta emoţional

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More