Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Imagini şocante la pelerinaj: O femeie ce părea a fi posedată, dusă la racla cu moștele Sfintei Parascheva – VIDEO

0 188

Imagini şocante de la hramul Sfintei Parascheva la Iaşi. O femeie care părea a fi posedată a fost adusă în faţa raclei sfinte de către membrii familiei. Aceasta a urlat până să ajungă în faţa moaştelor, a leșinat, iar când a atins racla, și-a revenit.

Femeia, despre care oamenii susţineau că este posedată, a fost dusă cu forţa la racla cu moaştele Sfintei Parascheva. Aceasta ce a urlat minute bune şi s-a zbătut în braţele rudelor ei. După ce a stat câteva momente în faţa moaştelor şi-a revenit şi a sărutat racla.

Credincioșii sunt convinși că este vorba despre un miracol. Oamenii spun că atingerea moaștelor Sfintei Parascheva le dă putere și îi ajută să treacă peste necazuri.

Nerăbdători să atinga racla sfânta, pelerinii au început deja să se îmbulzească și au fost opriți de jandarmi.

Aproximativ 25.000 de pelerini s-au închinat deja la moaştele Sfintei Cuvioasei Parascheva. Câteva mii de persoane aşteaptă la rând iar coada se întinde pe câțiva kilometri. Mai multe străzi din zona Catedralei Mitropolitane sunt închise, iar circulaţia prin centrul Iaşului este îngreunată. De vineri seară, în oraş au ajuns peste 200 de autocare cu credincioşi. Zeci de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale până acum.

Moaştele vor rămâne în faţa catedralei până pe 14 octombrie, când este sărbătorit hramul Sfintei Parascheva.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More