Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Imagini terifiante cu atacul teroriștilor într-un restaurant din Paris – VIDEO

0 122

Imagini tulburătoare din timpul masacrului de vineri seară de la Paris au fost publicate în exclusivitate de Daily Mail.

Camerele de supraveghere ale unuia dintre restaurantele vizate de atacuri armate au surprins momentul în care un terorist începe să tragă înspre cei aflați pe terasă. Disperați, oamenii au încercat să găsească adăpost în fața rafalei nemiloase de gloanțe.

Oră locală 22:34. Un individ înarmat începe să tragă înspre clienții restaurantului. În bătaia directă a gloanțelor sunt cei de la mesele de afară. Două femei se aruncă la pământ. O alta caută adăpost înăuntru. Un bărbat o urmează și se întinde pe podea. Pentru o clipă, rafala de gloanțe încetează. Este prilejul perfect ca alți clienți aflați la mesele de afară să fugă. Un bărbat din interior caută un loc mai sigur undeva la etaj, în timp ce o femeie încearcă să se ascundă sub masă și își trage haine peste ea.

Urmează o scenă halucinantă. Teroristul se apropie de două femei care rămăseseră culcate în fața localului. Își îndreaptă arma spre ele, dar nu deschide focul. Apoi se îndepărtează. Femeile profită de ocazie și fug. Jurnaliștii de la Daily Mail înaintează ipoteză că atacatorului i s-ar fi blocat arma.

O altă cameră de supraveghere instalată deasupra barului surprinde reacția angajaților. Unul a reușit să fugă și să se adăpostească la subsolul localului. O fată însă rămâne sub tejghea. Lângă ea ajunge femeia care a reușit să se adăpostească în restaurant. E rănită și se cuibărește în brațele tinerei, care o mângâie pe cap încercând să o calmeze. Angajata încearcă să vadă dacă atacatorul este încă în față localului. Nu îl zărește, așa că împreună cu rănita fuge la subsol.

Un alt bărbat intră în restaurant și le urmează. După aproape jumătate de minut și ceilalți clienți ies de sub mesele unde se adăpostiseră și coboară scările spre aceeași ascunzătoare. Cea de-a treia cameră i-a surprins pe toți cum își luau liniștiți masa înainte de a începe coșmarul. îi vedem apoi cum se ascund sub mese în timp ce ploaia de gloanțe seamănă prăpăd.

129 de oameni au murit în urma atacurilor din capitala Franței și peste 350 de persoane au fost rănite.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More