Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Împiedicarea sau îngreunarea circulației, se pedepsește penal

0 139

În condiţiile unui trafic intens, e imperios necesar ca respectul între conducătorii auto să fie prezent, iar circulaţia să nu fie îngreunată ori blocată prin nerespectarea unor reguli simple.

Ieri, poliţiştii s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de ,,împiedicarea sau îngreunarea circulaţiei pe drumurile publice”, după ce un autoturism parcat neregulamentar a împiedicat circulaţia pe două străzi din Cluj-Napoca.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca – Secţia 2 Poliţie s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de ,,împiedicarea sau îngreunarea circulaţiei pe drumurile publice”, faptă prevăzută de Codul penal.
În fapt, la data de 8 noiembrie a.c., în jurul orei 9:30, conducătorul unui autoturism a împiedicat desfăşurarea traficului, circa 30 de minute, pe străzile 21 Decembrie 1989 şi Paris, din Cluj-Napoca, printr-o parcare neregulamentară.

În condiţiile unui trafic intens, e imperios necesar ca astfel de situaţii să nu se repete. Poliţiştii iau măsuri ferme pentru responsabilizarea conducătorilor auto şi pentru a preveni îngreunarea sau blocarea traficului prin nerespectarea unor reguli simple de circulaţie.

Facem apel către mass-media şi către cetăţeni să sesizeze de fiecare dată când întâlnesc asemenea situaţii pentru a interveni prompt şi a lua măsurile care se impun.

Respectaţi regulile de circulaţie, precum şi pe ceilalţi participanţi la trafic!

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More