Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

„Implică-te pentru Dej!” înregistrează primele voturi ale comunității. Votează și tu cele mai bune proiecte pentru orașul tău

0 318

Dejenii sunt invitați să voteze online proiectele avizate de către Primăria Dej. Din cele zece proiecte, au trecut de procesul de validare doar trei.

De astăzi s-a dat startul votului pentru proiectele ”Implică-te pentru Dej!”, anunță reprezentanții Primăriei Municipiul Dej.

Astfel, propunerile de proiecte înscrise pe platforma online au fost analizate de către comisia de evaluare din cadrul Primăriei Dej, iar în urma procesului de validare a fost aprobat un număr de 3 proiecte din cele 10 trimise de către locuitorii municipiului Dej în cadrul procesului de bugetare participativă.

Proiectele care vor obține cel mai mare număr de voturi vor fi implementate de serviciile de specialitate din cadrul Primăria Municipiului Dej. Procesul de vot are loc exclusiv online, prin intermediul platformei Implică-te pentru Dej/ secțiune a site-ului www.primariadej.ro în perioada 28 octombrie-15 noiembrie.

Pentru a putea vota, fiecare dintre cetățeni trebuie să aibă un cont activ pe platformă, să aibă vârsta de minim 18 ani și domiciliul în municipiul Dej. Doar persoanele care se află fizic în aria teritorială a municipiului Dej pot vota.

Fiecare cetățean înscris pe platforma Implică-te pentru Dej/ secțiune a site-ului www.primariadej.ro poate vota 2 proiecte- câte unul pentru fiecare dintre cele două linii de proiecte stabilite.

Pentru eventuale dificultăți pe care cetățenii le întâmpină în etapa de votare sau alte informații suplimentare cu privire la bugetarea participativă, aceștia au la dispoziție adresa de e-mail implicatepentrudej@dej.ro sau la numărul de telefon 0264 211 790 interior 139.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More