Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Impozitele și taxele locale pentru 2017, stabilite azi în ședința Consiliului Local Dej

0 63

Consilierii locali dejeni sunt convocați astăzi, 21 decembrie, la ultima ședință ordinară a anului, una în care printre proiectele de hotărâre aflate în dezbatere va fi și proiectul privind stabilirea taxelor și impozitelor locale pentru anul 2017.

Tot în ședința ordinară de azi vor fi supuse dezbaterii proiecte referitoare la subvenționarea asociațiilor și fundațiilor de asistență socială, proiectul referitor la bugetul Spitalului Municipal Dej și al Municipiului Dej, regulamentul activității de taximetrie în Dej, dar și două proiecte referitoare la blocul V03 din cartierul Dealul Florilor.

ORDINE DE ZI:

 1. Proiect de hotărâre privind aprobarea stabilirii impozitelor și taxelor locale pentru anul 2017.
 2. Proiect de hotărâre privind aprobarea liniilor prioritare pentru subvenţionarea în anul 2017 de la bugetul local, în baza Legii Nr. 34/1998, a asociaţiilor şi fundaţiilor care înfiinţează şi administrează unităţi de asistenţă socială; a componenţei Comisiei de evaluare şi selecţionare a asociaţiilor şi fundaţiilor care înfiinţează şi administrează unităţi de asistenţă socială; a Regulamentului de organizare şi funcţionare al Comisiei, a Grilei de evaluare a asociaţiilor şi fundaţiilor şi a punctajului maxim care poate fi acordat pentru fiecare din criteriile de evaluare.
 3. Proiect de hotărâre privind aprobarea introducerii în Inventarul bunurilor ce aparțin domeniului public al Municipiului Dej a imobilelor conform Anexei și transmiterea dreptului de administrare în favoarea județului Cluj, asupra terenului în suprafață de 10.700 m.p, aferent obiectivului ”Închiderea depozitelor neconforme de deșeuri din județul Cluj”.  
 4. Proiect de hotărâre privind aprobarea Contului de execuție la data de 30 septembrie 2016 al Spital Municipiul Dej.
 5.  Proiect de hotărâre privind aprobarea rectificării bugetului de venituri și cheltuieli a Spitalului Municipal Dej pe anul 2016.
 6.  Proiect de hotărâre privind  aprobarea Contului de execuție la data de  30 septembrie 2016 al Municipiul Dej.
 7.  Proiect de hotărâre privind  aprobarea rectificării bugetului de venituri și cheltuieli al Municipiului Dej pe anul 2016.
 8.  Proiect de hotărâre privind aprobarea plafonului obligațiilor fiscale restante la bugetul local al Municipiului Dej în vederea publicării acestora pe pagina de internet proprie.
 9. Proiect de hotărâre privind aprobarea plafonului maxim al obligațiilor fiscale restante la bugetul local al Municipiului Dej în vederea anulării acestora.
 10. Proiect de hotărâre privind aprobarea modificării Anexei Nr. II la Hotărârea Consiliului Local Nr. 132/2016 privind aprobarea organigramei, statului de funcţii şi a numărului de posturi pentru aparatul de specialitate al Primarului Municipiului Dej şi serviciile subordonate.
 11. Proiect de hotărâre privind aprobarea despăgubirii Ministerului Afacerilor Interne, cu sumele investite în imobilul situat în Municipiul Dej, Strada Crângului Nr. 1 (bloc V03), actualizate cu rata inflației până la data plății, conform Institutului Național de Statistică.
 12. Proiect de hotărâre privind aprobarea despăgubirii S.C. ANY PRODCOM S.R.L. și LOTERIA ROMÂNĂ cu sumele investite în imobilul situat în Municipiul Dej, Strada Crângului Nr. 1 (bloc V03), actualizate cu rata inflației până la data plății, conform Institutului Național de Statistică.
 13. Proiect de hotărâre privind darea în folosință gratuită pe o perioadă de 20 de ani a Echipamentului radiologic pentru radiografii cu 2 detectori digitali către Spitalul  Municipal Dej   
 14. Proiect de hotărâre privind aprobarea Regulamentului activității în regim de taxi sau în regim de închiriere în raza administrativ-teritorialǎ a Municipiului Dej.         
 15. Soluționarea unor probleme ale administrației publice locale.

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More