Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Împreună pentru un Dej curat FOTO/VIDEO

0 72

SONY DSC

600 de elevi și cadre didactice din instituțiile de învățământ dejene, alături de angajați ai Primăriei Municipiului Dej, au participat ieri, 10 aprilie, la acțiunea „Împreună pentru un Dej Curat” organizată de Primăria Municipiului Dej.

Demarată în jurul orei 09:30, activitatea a constat în ecologizarea a 13 zone din oraș. Efortul elevilor a fost răsplătit printr-o diploma acordată pentru spijinul și implicarea în cadrul acțiunii și o surpriză dulce, oferită de magazinul Unicarm. Deșeurile rezultate au fost colectate de către Serviciul de Administrare a Domeniului Public și Compania de Salubritate Bratner Vereș.

„Acțiunea desfășurată consider că a fost utilă pentru menținerea curățeniei și dezvoltarea spiritului civic în rândul nostru, al tuturor. Este de datoria noastră să menținem curățenia în oraș, zi de zi, pentru ca orașul să rămână în continuare curat.

Felicit cadrele didactice și elevii de la Colegiul Național „ Andrei Mureșanu”, Liceul Teoretic „Alexandru Papiu Ilarian”, Liceul Tehnologic „Constantin Brâncuşi”, Liceul Tehnologic „Someş”, Şcoala gimnazială „Mihai Eminescu”, Şcoala gimnazială „Avram Iancu”, Şcoala Gimnazială Nr. 1, Şcoala gimnazială Specială Dej și toți locuitorii Dejului care au răspuns pozitiv, prin implicare în activitatea de curățenie”, a declarat primarul Dejului.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More