Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

În Baia Mare s-a instalat deja bradul de Crăciun

0 279

brad craciun baia mare

Chiar dacă suntem doar la jumătatea lunii noiembrie, în Baia Mare s-a instalat deja bradul de Crăciun, fiind amplasat în centrul vechi al orașului.

Băimărenii sunt astfel primii din regiunea de Nord-Vest a Transilvaniei care se pot bucura de imaginea bradului de Crăciun al municipalității.

„Simbolul Crăciunului a ajuns astăzi în municipiul Baia Mare după un drum lung şi cu ajutorul a zeci de oameni care au contribuit la anevoiosul proces. A fost adus din Groşii Ţibleşului şi are 32 de metri. În următoarele zile va fi împodobit aşa cum se cuvine, spre marea bucurie a celor mici, dar şi a celor mari. Bradul băimărenilor va fi şi în acest an cel mai mare şi mai frumos din ţară! L-am amplasat în Centrul Vechi al oraşului şi de Ziua Naţională a României, de 1 Decembrie, cu ajutorul copiilor, vom aprinde împreună luminile pe brad”, a declarat Cătălin Cherecheș, primarul din Baia Mare.

Conform edilului, bradul este chiar mai înalt decât cel de anul trecut, când Baia Mare a avut cel mai mare brad din țară. În acest an, bradul va fi împodobit cu peste 150.000 de leduri colorate. În jurul bradului va fi construit în zilele următoare și un patinoar, pentru ca cei mici și cei mari să se poată bucura de sărbătorile de iarnă.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More