Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Suspecţi de furt, prinşi de poliţiştii maramureşeni

0 50

HOTi

În urma activităţilor de cercetare întreprinse de poliţiştii de investigaţii criminale au fost rezolvate mai multe cazuri de furt pe raza judeţului prin identificarea autorilor acestora.

Cinci femei cu vârste între 21 şi 47 de ani, opt bărbaţi cu vârste între 19 şi 61 de ani şi trei minori de 16 ani sunt cercetaţi în prezent de poliţişti pentru comiterea de furturi din locuinţe, din case în construcţie şi din societăţi comerciale: trei femei din Galaţi sunt cercetate în stare de arest pentru comiterea mai multor furturi, printre care două furturi din locuinţă la Baia Mare.

Alte şase persoane, două femei şi patru bărbaţi, au sustras bucăţi de tablă de pe acoperişul unei clădiri, cauzând un prejudiciu de 5 000 lei care nu a mai putut fi recuperat. Minorii sunt din Borşa şi au sustras un cazan de distilat ţuică din anexa unei gospodării din localitate precum şi bunuri din mai multe locuinţe.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More