Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

În Maramureş se fură ca-n codru. O mulţime de hoţi au fost prinşi

0 68

HOTi

În urma activităţilor de investigare efectuate de poliţiştii din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Fărcaşa a fost identificat un suspect de furt.

Acesta, tânăr de 18 ani din Gârdani, în cursul lunii aprilie 2013 a sustras o drujbă dintr-o anexă gospodărească de pe raza localităţii de domiciliu. În urma extinderii cercetărilor, poliţiştii au stabilit că tânărul, în perioada aprilie – mai 2013 a mai comis trei furturi în dauna unor cetăţeni din Gârdani. El a sustras un flex, trei maşini de găurit în valoare totală de 1120 lei. Toate furturile au fost comise pe timp de noapte. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate şi restituit părţilor vătămate.

Alţi opt suspecţi de furt au fost identificaţi de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Baia Mare.

Unul dintre aceştia, un băimărean în vârstă de 23 de ani, în perioada 07.01 – 26.03.2013 a pătruns prin efracţie într-un imobil nelocuit din Baia Mare de unde a sustras bunuri în valoare de 20000 de lei: o maşină de găurit cu coloană, truse conţinând diferite tipuri de chei, mai multe aparate de măsurat (ampermetre si voltmetre).

La sfârşitul lunii aprilie 2013, doi băimăreni în vârstă de 19 ani au pătruns prin efracţie într-un imobil nelocuit din Baia Mare însă din interior nu au sustras bunuri. Cercetările continuă, cu unul dintre suspecţi în stare de reţinere, sub aspectul comiterii infracţiunii de tentativă la furt calificat. El urmează a fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Cinci băimăreni cu vârste cuprinse între 18 şi 28 de ani, în lunile aprilie şi mai 2012 au comis patru furturi pe raza municipiului Baia Mare. Ei au sustras bunuri din garaje şi dintr-un  beci. Trei dintre ei au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi vor fi prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Şi poliţiştii din Şomcuta Mare au clarificat un furt comis în data de 11 mai 2013 dintr-o cabană. Ei au identificat suspectul în persoana unui tânăr de 26 de ani din localitate, cu antecedente penale. El a fost reţinut şi apoi prezentat instanţei care a emis mandat de arestare preventivă.

Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a suspecţilor.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More