Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

În sfârșit! Aparat tomograf și la Spitalul din Dej

0 114

aparat-tomograf-dej

Dejenii nu vor mai fi nevoiți din toamnă să se deplaseze până la Cluj-Napoca pentru investigații tomograf. Consilierii locali au aprobat în ședința ordinară ce a avut loc joi cumpărarea unui astfel de aparat pentru Spitalul din Dej.

Bugetul local din 2013 al Municipiului Dej va susține cu 500.000 de lei (5 miliarde lei vechi) această investiție, alte 220.000 de lei urmând să fie suportate de Consiliul Județean Cluj. Cum suma totală a investiției ajunge la 1.620.000 de lei, restul de 900.000 de lei vor fi acoperiți din bugetul local pe 2014, apelându-se la o distribuţie multianuală pentru anul următor.

Conform procedurilor, se va organiza o licitație pentru achiziționarea aparatului tomograf, acesta urmând să ajungă la Dej până la finalul lunii octombrie. După desfăşurarea licitaţiei, cel mai probabil la sfârşitul lunii iulie se va da comanda, urmând ca în toamnă Spitalul Municipal Dej să dispună de tomograf.

În această sumă, 1.620.000 de lei, este prevăzut şi tot ceea ce însemnă dotarea încăperii şi izolarea acesteia. Consilierii locali din Dej, prezenţi în număr de 18, au votat în unanimitate acest proiect de hotărâre.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More