Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Înarmați cu buchete de garoafe, polițiștii maramureșeni au trecut la ”sancționat” șoferițele

0 66

Polițiștii rutieri maramureşeni au fost prezenţi în trafic azi, 8 Martie, pentru a oferi doamnelor și domnișoarelor aflate la volanul mașinilor câte o floare, cadou simbolic al preţuirii femeii.

Șoferițele aflate la volan, pe principalele artere de circulaţie din judeţ, au fost oprite de poliţiştii rutieri, de această dată nu pentru că au încălcat vreo regulă de circulaţie, ci pentru a le oferi un cadou care să le înveselească ziua.

Astfel, obișnuitul sentiment de „nelinişte” pe care îl experimentează fiecare șofer în momentul în care este „tras pe dreapta” de polițiști s-a transformat, de 8 Martie, în zâmbet și bucurie pentru zeci de șoferițe, în momentul în care au descoperit adevăratul motiv pentru care au fost oprite de oamenii legii.

Odată cu simbolurile primăverii oferite doamnelor şi domnişoarelor aflate la volan, poliţiştii rutieri au adresat acestora şi recomandări pentru a evita implicarea lor în incidente în trafic.

”Să vă bucuraţi de viaţă, familie şi prieteni în fiecare zi şi să aveţi o primăvară minunată!”, este urarea pe care o transmit polițiștii maramureșeni doamnelor și domnișoarelor.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More