Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Încă 5 tone de mâncare pentru câinii de la adăpostul din Dej FOTO/VIDEO

0 474

mancare caini AnimaProTera (3)

Asociația Anima Pro Terra a primit în această dimineață o donație de aproximativ 5 tone de mâncare pentru câini, ce va fi repartizată pentru patrupedele din adăpostul de la Dej.

Un tir încărcat cu 20 de tone de donații, între care hrană pentru câini, materiale de construcții, cuști sau coșuri, a ajuns astăzi la Dej, din Germania. Cele 5 tone de hrană sunt suficiente până anul viitor, anunță reprezentanții Anima Pro Terra.

„Este vorba despre un tir de 20 de tone de donații pe care prietenii noștri din Germania le adună pentru câinii din adăpost începând din luna februarie. De asemenea, a fost nevoie să se adune și toate fondurile pentru a acoperi costurile de transport. După cum se poate vedea este o cantitate însemnată de hrană pentru a completa ceea ce avem deja. Am mai primit materiale de construcții pentru a îmbunătăți cât de cât condițiile din adăpost, cuști de transport, coșuri pentru câini, jucării, lese. Având în vedere că sunt undeva la 5 tone de hrană cred că până anul viitor suntem asigurați cu tot ceea ce avem nevoie”, a declarat Stanca Trâmbițaș, președintele Anima Pro Terta.

Citește și: 3 tone de mâncare donate pentru câinii din adăpostul din Dej FOTO/VIDEO

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More