Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Încă două persoane infectate cu coronavirus în Bistrița-Năsăud

0 470

Încă două persoane au fost depistate pozitiv la testul pentru Coronavirus. Este vorba despre un bărbat și o femeie, ambii în vârstă de 36 de ani.

Numărul persoanelor afectate de Covid-19 a crescut la 3 pe raza județului Bistrița-Năsăud după ce au fost înregistrate încă două cazuri de infectare. Este vorba despre un bărbat și o femeie, ambii de 36 de ani.

Cei doi au călătorit împreună în sudul Italiei, în zona Calabriei, cu mașina personală. S-au întors în țară la data de 13 martie, moment în care au fost preluați în convoi de către forțele polițienești și duși la un centru de carantină. Astfel cei doi nu au intrat în contact cu alte persoane.

Conform informațiilor primite de la Direcția de Sănătate Publică Bistrița-Năsăud, în județul nostru sunt la această oră trei persoane confirmate cu coronavirus. Ultimele două persoane confirmate pozitiv cu coronavirus sunt un bărbat și o femeie, ambii de 36 de ani.

Au călătorit împreună din sudul Italiei, zona Calabria, cu mașina personală, iar din momentul în care au intrat în România, 13 martie, au fost escortați de poliție în convoi la un centru de carantină, neintrând în contact cu alte persoane. Ambii sunt asimptomatici și au fost transferați noaptea trecută, conform procedurilor, de către un echipaj CBRN la Spitalul de Boli Infecțioase din Cluj-Napoca, notează cei de la Instituția Prefectului

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More