Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Încă o acțiune în trafic a polițiștilor dejeni. S-a lăsat din nou cu amenzi

0 373

Polițiștii dejeni sunt puși pe fapte mari. Au organizat o nouă acțiune de prevenire a accidentelor rutiere.

IPJ Cluj a transmis că în perioada 26 – 27 ianuarie, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Dej, în colaborare cu cei din cadrul Secţiei 5 Poliţie Rurală Dej, au organizat şi desfăşurat o acţiune de prevenire a accidentelor rutiere pe raza de competenţă, respectiv în municipiul Dej şi pe D.N. 1C, D.N. 17 şi D.N. 18B.

În cadrul activităţilor desfăşurate, au fost verificate 87 de vehicule şi au fost legitimate 105 persoane. Pentru neregulile constatate, au fost aplicate 43 de sancţiuni contravenţionale, 31 dintre acestea pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 3 pentru depăşire neregulamentară, 1 pentru neacordare prioritate, iar 8 pentru diverse alte abateri de la regimul rutier. Au fost reţinute, în vederea suspendării dreptului de a conduce pe o perioadă determinată, 5 permise de conducere, 3 dintre acestea pentru depăşire neregulamentară.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More