Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Încă o băimăreancă a fost prostită prin ”metoda accidentul”

0 252

inselaciune premii fictive telefon

Deşi înşelăciunile prin modul de operare „accidentul” au fost intens mediatizate, încă sunt persoane care cad în plasa infractorilor şi pierd astfel sume importante de bani.

Cea mai recentă înşelăciune de acest fel a fost comisă ieri. O femeie din Baia Mare a fost contactată telefonic de către o persoană care s-a recomandat a fi avocat. Sub pretextul că nepotul acesteia ar fi accidentat un minor, i-a cerut victimei să cumpere cartele de reîncărcare a telefoanelor mobile şi să-i transmită codurile. Abia după ce a transmis codurile, pentru care a plătit 1700 de lei, femeia şi-a dat seama că a fost înşelată.

Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune.

Dacă primiţi apeluri pe telefonul fix şi o voce necunoscută vă spune că una sau mai multe dintre rudele dumneavoastră au suferit accidente rutiere, poliţiştii vă recomandă să nu transferaţi sume de bani ca urmare a unor astfel de solicitări şi nici să nu achiziţionaţi cartele telefonice ale căror coduri să le diseminaţi conform sugestiilor apelanţilor de agest gen!


Descoperă mai multe la Someșeanul.ro

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More