Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Încă o fabrică DeLonghi la Jucu

0 131

delonghi-jucu

Parcul industrial clujean Tetarom III se pregătește să găzduiască încă o fabrică DeLonghi, după cea în care deja produce expresoare de cafea superautomatizate.

Prima fabrică și-a început producția din luna martie, în prezent fiind angajați la DeLonghi 100 de oameni. Majoritatea sunt foști angajați ai Nokia și au fost instruiți în Italia.

Producătorul italian s-a văzut nevoit să construiască o a doua fabrică la Jucu, tocmai pentru a evita importul componentelor pentru expresoarele de cafea produse în prima fabrică, cea cumpărată de la Nokia.

Compania italiană a depus deja documentele pentru construirea celei de-a doua fabrici în Jucu, aceasta urmând să fie finalizată în următoarele luni, până la toamnă.

Bineînțeles, noua fabrică presupune pentru zona Tetarom III noi locuri de muncă, italienii anunțând că până la finalul anului DeLonghi va angaja pentru cele două unități de producție 677 de persoane.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More